50 plus werkt!

30-08-2017

Ben je 50 plusser en zoek je werk? Geen gemakkelijke klus! Je kunt vast wel wat inspiratie, informatie en/of hulp gebruiken. Het is soms moeilijk om de motivatie en het vertrouwen te vinden om verder te gaan met solliciteren.

Op 23 oktober organiseert het CNV een inspirerende middag voor werkzoekende 50 plussers in het centrum van Utrecht. Met onder anderen oud-voetballer, trainer en ambassadeur ouderenwerkloosheid John de Wolf. Speciaal voor jou! Om inspiratie op te doen en om je verder op weg te helpen in je zoektocht naar werk.

Er is een informatiemarkt, waar bijvoorbeeld p&o’ers van verschillende organisaties aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over solliciteren als 50 plusser. Ook zijn er juristen van het CNV en vertegenwoordigers van het UWV aanwezig voor vragen over werk en uitkering. Naast informatie over verschillende initiatieven waar je als werkzoekende 50 plusser wat aan kunt hebben, vind je er ook informatie over wat het CNV jou zoal te bieden heeft, kun je een profielfoto laten maken voor Linkedin, en meer.

Verder kun je deelnemen aan één van de volgende inspirerende workshops:

- Verhoog je gunfactor
- Solliciteren 2.0
- De kracht van ervaring
- Ondernemen, het andere alternatief
- Werk vinden via Linkedin-hoe doe je dat?

Kijk voor meer informatie en meld je snel aan voor deze middag op