Christelijk Sociaal Congres 2017

18-07-2017

Word nu lid!

Meld je aan bij CNV en profiteer van alle voordelen.

Word lid

Op 30 en 31 augustus vindt het Christelijk Sociaal Congres (CSC) plaats, in Doorn. Het congres heeft tot doel elkaar te ontmoeten en te inspireren en met elkaar een inhoudelijke verdiepingsslag te geven aan het Christelijk Sociaal Gedachtengoed. Het CNV is een van de dragende organisaties van het jaarlijkse congres.

Het thema van komend congres is: Op elkaar aangewezen. Hoe kunnen we die verbinding een impuls geven en ons open en afhankelijk opstellen ten opzichte van de ander? In de huidige tijd groeperen steeds meer mensen samen rondom hun eigen sociale netwerk en vinden ontmoetingen steeds meer digitaal plaats en steeds minder fysiek. Tijdens het congres horen we diverse deskundigen hierover, en gaan we met elkaar aan de slag om daadwerkelijke ontmoeting en onderlinge solidariteit te stimuleren. Een commissie onder leiding van CNV bestuurslid Willem Jelle Berg heeft een prachtig programma samengesteld. Gasten zijn onder andere Kim Putters (directeur Sociaal Cultureel Planbureau), Sybrand van Haersma Buma (fractievoorzitter CDA) en cabaretier Vincent Bijlo. Het volledige programma vindt u hier.

Van harte aanbevolen dus! Graag tot ziens op 30 en 31 augustus.

Het congres vindt plaats van 30 - 31 augustus op Landgoed Zonheuvel in Doorn (Amersfoortseweg 98).

Geef een reactie

Column voorzitter

We blijven ons inzetten voor meer zekerheid en fatsoenlijk loon

Het zal niemand ontgaan zijn. Na maanden van intensieve besprekingen tussen vakbonden en werkgevers om oplossingen te...

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×