Grip op je knip met de Nibud corona geldwijzer

26-03-2020

Word lid!

Meld je aan bij het CNV en profiteer van alle voordelen.

Aanmelden


Raakt de coronacrisis jou in je portemonnee, bijvoorbeeld omdat je opdrachten als zzp-er teruglopen of omdat je werkt voor een bedrijf in zwaar weer? Dan brengt dit de nodige onzekerheid met zich mee. Je inkomsten dalen, terwijl de lasten gelijk blijven. Soms is het alle eindjes aan elkaar knopen. Voor iedereen die wel wat financiële tips kan gebruiken, heeft het Nibud een speciale corona geldwijzer uitgebracht. 

Het laatste nieuws over financiële regelingen
De geldwijzer geeft je actuele informatie over financiële regelingen voor huishoudens en ondernemers als gevolg van de coronacrisis. Je leest er alles over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW), speciaal in het leven geroepen voor werknemers die wel wat inkomensondersteuning kunnen gebruiken. 

Andere onderwerpen in deze speciale editie:

  • Bankregelingen voor het afbetalen van hypotheeklasten
  • Huurcontracten tijdens de crisis
  • Hoger limiet contactloos betalen
  • Regelingen voor ondernemers


Houdt grip op je knip
Sta je open voor meer handige financiële tips & tricks? Ook dan ben je bij het Nibud aan het juiste adres! Zo maak je met het bespaarplan je uitgavenpatroon inzichtelijk, leer je razendsnel een maandbegroting te maken en breng je met de abonnementenwijzer in kaart van welke abonnementen je afscheid kunt nemen. Kortom: een must read voor iedereen die grip op zijn knip wil houden. 

Bekijk de speciale Nibud geldwijzer hier

Geef een reactie

Column

CNV pleit voor 30-urige werkweek

Een verkorte werkweek met behoud van het huidige salaris zorgt voor meer balans in werk-privé situatie.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×