Josine Westerbeek herkozen als voorzitter Christelijk Sociaal Congres

12-04-2017

Word nu lid!

Meld je aan bij CNV en profiteer van alle voordelen.

Word lid

Op het voorjaarsberaad van het Christelijk Sociaal Congres (CSC), dinsdag 11 april in Doorn, is bekend gemaakt dat Josine Westerbeek is herkozen als voorzitter van het CSC. Westerbeek zal het voortouw nemen in de organisatie, die ondermeer verantwoordelijk is voor het organiseren van het jaarlijkse congres over het christelijk sociaal denken. De eerstvolgende editie van het Christelijk Sociaal Congres is op 30 en 31 augustus aanstaande.

Op het voorjaarsberaad van het CSC sprak Sophie van Bijsterveld, hoogleraar religie, recht en samenleving bij de Radbouw Universiteit in Nijmegen en lid van de Eerste Kamer voor het CDA over ondermeer godsdienstig onderwijs en geestelijke verzorging in de zorg. Ook Alain Verheij, theoloog en lid van het 'filosofisch elftal' van dagblad Trouw sprak er over de rol van religie in de samenleving. Op het voorjaarsberaad stond de betekenis van religie in het publieke domein centraal.

Geef een reactie

Column voorzitter

Laat werkend Nederland profiteren van de groeiende economie

Vandaag maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) bekend dat het aandeel van arbeid in de economie voor het derde...

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×