Jubilarissen

Huldiging van leden

Word lid!

Meld je aan bij het CNV en profiteer van alle voordelen.

Aanmelden

Het CNV is erg blij met haar leden. Leden die al lange tijd CNV-lid zijn, worden gewaardeerd!

De 60- en 70-jarige jubilarissen die niet meer naar een bijeenkomst kunnen komen, worden verblijd met een bezoek aan huis. CNV Connectief en CNV Vakmensen besteden ook aandacht aan hun 25-jarige leden; zij ontvangen een cadeaubon. 

Een jubileumjaar wordt bereikt door een ononderbroken lidmaatschap bij één CNV bond of een doorlopend lidmaatschap bij verschillende CNV bonden. Te bewijzen lidmaatschapsjaren bij een andere CNV vakbond tellen bij deze twee bonden ook mee om een jubileumjaar te bereiken. 

Alle trouwe leden verdienen het dat er aan het vakbondsjubileum aandacht wordt geschonken. In opdracht van de bonden  huldigt CNV Vakcentrale de leden die  40, 50, 60 en 70 jaar lid zijn. 

In de loop van het jubileumjaar ontvangen de jubilarissen die lid zijn van CNV Vakmensen en CNV Connectief een uitnodiging voor een bijeenkomst bij hen in de buurt. Het gaat daarbij om een gezellige ambiance waar zij gehuldigd worden. Er worden landelijk ongeveer 60 bijeenkomsten georganiseerd.

Als u twijfels heeft over het aantal lidmaatschapsjaren dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie van uw eigen bond. Ook voor meer vragen of informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen! 

  • CNV Vakmensen: 030 - 751 1007 
  • CNV Connectief:  030 - 751 1003 

Heeft u vragen over een uitnodiging of een huldigingsbijeenkomst, dan kunt contact opnemen met CNV Ledenservice op 030 - 751 12 80 of door te mailen naar jubilarissen@cnv.nl.  

Column

CNV pleit voor 30-urige werkweek

Een verkorte werkweek met behoud van het huidige salaris zorgt voor meer balans in werk-privé situatie.

Contact met het CNV

 

De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 751 1001 en van 8.00 tot 22.00 uur via de chat.

Chat offline

De chat is momenteel offline

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×