Bindingsdagen 2023

CNV Senioren organiseert in 2023 voor alle leden vanaf 65 jaar en hun partners op tientallen data en plekken in het land bindingsdagen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Programma

Het programma van de bindingsdagen is een mengeling van informatie en ontmoeting in een ontspannen sfeer. ’s Morgens komt onder meer het thema vitaliteit aan de orde. Na een lekkere lunch kunt u in de middag deelnemen aan een interessante excursie, een museumbezoek of een muzikaal optreden. We hebben een heel divers programma voor u samengesteld. Er is voor ieder wel wat wils. Om zoveel mogelijk CNV-senioren deel te laten nemen, kunt u een keuze maken uit één van de vele bindingsdagen. Deelname is gratis. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Alle bindingsdagen beginnen om 10.00 uur met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Om 10.30 uur start het programma met een woord van welkom en enkele actuele wetenswaardigheden over het CNV. Daarna komt het thema vitaliteit aan de orde. Daarbij krijgt u laagdrempelige tips hoe u zelf kunt werken aan uw mentale en fysieke fitheid. Om 12.30 uur staat er een lunch voor u klaar. Na de lunch volgt een gevarieerd middagprogramma dat per locatie verschilt. De afsluiting is rond 16.00 uur gepland.

Data en Locaties

U vindt hieronder een overzicht van alle data en locaties. Als u op die pagina klikt op een datum en locatie, vindt u meer informatie (met name over het middagprogramma) en een button om u aan te melden. Vervolgens kunt u zich via het aanmeldformulier opgeven voor de geselecteerde datum. Het aanmeldformulier is voor één persoon: bent u van plan met een partner te komen, vul dan hetzelfde formulier twee keer in. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Mail dan naar seniorenbijeenkomsten@cnv.nl of bel ons op de 030 751 1002. We hopen u op een bindingsdag van uw keuze te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

Team CNV-senioren Bindingsdagen