Vakbeweging powered by FNV & CNV

Schrijf je nu in!

Word lid!

Meld je aan bij het CNV en profiteer van alle voordelen.

Aanmelden

Meld je aan voor van-werk-naar-werk traject

We ontkomen er niet aan. Covid-19 raakt ook de arbeidsmarkt. Veel werkenden verliezen hun baan en inkomen. Om massawerkeloosheid te voorkomen, lanceert het kabinet een aanvullend pakket, als onderdeel van het derde Steun- en herstelpakket. Dit pakket helpt mensen naar nieuw of ander werk, door scholing en begeleiding.

Het aanvullend sociaal pakket bestaat uit:

  • Intensieve ondersteuning en begeleiding van werk(loosheid) naar  nieuw werk en ander inkomen;
  • Mogelijkheden tot om- en bijscholing;
  • Tegengaan van armoede en problematische schulden;
  • Voorkomen van jeugdwerkloosheid.

Voor wie bedoeld?
Het aanvullend sociaal pakket is bedoeld voor alle werkenden die hun baan verliezen door Covid-19 en extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van ander werk. Met bijzondere aandacht voor jongeren, mensen uit de banenafspraak en zelfstandig ondernemers. Werknemers voldoen hiermee aan de inspanningsplicht, vanuit het Steun- en herstelpakket. 

Meld je nu bij ons aan
Staat je baan op het spel? Of ben je jouw werk inmiddels verloren door Covid-19? De Vakbeweging, powered by FNV en CNV helpt je graag verder met een professioneel werk-naar-werk traject. Je krijgt, ongeacht welke uitkering je hebt, passende dienstverlening die bestaat uit extra begeleiding. En, waar nodig, loopbaanadvies, (om)scholing en hulp bij schulden. Wij ondersteun je om je snel weer op weg te zijn naar een nieuwe baan. Een baan die echt bij je past. Begeleiding op maat. Altijd bij jou in de buurt, maar voorlopig alleen online.

Deze dienstverlening bestaat uit een regionale aanpak van 35 mobiliteitsteams. En hoewel de Regionale Mobiliteitsteams nog aan het opstarten zijn, kun je al wel een loopbaantraject starten bij de “vakbeweging powered by FNV & CNV” vanuit het crisisdienstverleningspakket. Wacht dus niet langer. Meld je nu aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Vakbeweging powered by FNV & CNV

Column

CNV pleit voor 30-urige werkweek

Een verkorte werkweek met behoud van het huidige salaris zorgt voor meer balans in werk-privé situatie.

Contact met het CNV

 

De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 751 1001 en van 8.00 tot 22.00 uur via de chat.

Chat offline

De chat is momenteel offline

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×