CNV Connectief zoekt enthousiaste ervaren propositiemanager

voor 32-36 in de week

De functie van propositiemanager is nieuw binnen onze organisatie. Als propositiemanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het in de markt zetten van kwalitatief hoogstaande producten en diensten voor CNV Connectief. Je zorgt dat we de juiste prioriteiten oppakken en teams succesvol kunnen zijn in hun (soms complexe) speelveld.

De propositiemanager werkt binnen de afdeling Marketing & Communicatie nauw samen met de senior marketingadviseur en de online marketeers en binnen de organisatie vooral met de collega’s van de afdeling relatie, training en advies. Binnen het CNV wordt nauw samengewerkt met het callcenter: CNV info.

Wie zijn wij?

CNV Connectief is dé vakbeweging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor alle werkenden in de publieke sector. Samen met onze ruim 105.000 leden zetten we ons o.a. in voor goede arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en een stevige positie van werkenden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van hulp op allerlei thema’s die nauw verband houden met werk en inkomen.

We staan aan het begin van een transitie van vakbond naar vakbeweging. Een beweging die steeds dichter bij werkenden staat. Relevant wil zijn voor alle werkenden en wil aansluiten op wat werkenden op de werkvloer nodig hebben. Wij willen hen aan ons verbinden om vanuit een collegiale en constructieve wijze inhoud te geven aan de vernieuwing en om vanuit die context met nieuwe vormen van dienstverlening en productaanbod te komen. We geven hiermee een stem aan de grote groep publieke professionals en hebben de ambitie om hét platform voor werkend Nederland te zijn. CNV Naast je!

Wat ga je doen?

‐ Je bent een energieke en ervaren professional die proposities ontwikkelt rondom (nieuwe) producten en diensten op (relevante) behoeften van leden, werkenden en werkgevers in de publieke sector;

‐ Je vervult een interdisciplinaire rol binnen de organisatie; je slaat bruggen tussen verschillende functiegroepen met verschillende expertises;

‐ Je weet inhoud met commerciële activiteiten te verbinden;

‐ Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) de verschillende stakeholders over de te voeren strategie en mogelijkheden;

‐ Je geeft leiding aan de ontwikkeling van (nieuwe) producten en diensten en middelen die daarvoor nodig zijn;

‐ Je bedenkt in samenwerking met unit marketing en unit communicatie marketing- en communicatieplannen voor de verschillende producten en diensten;

‐ Je stelt met behulp van de businesscontroller businessplannen en prognoses op en vertaalt externe trends, ervaringen en percepties van klanten aan het realiseren van product- en dienst(vernieuwingen);

‐ Je bestuurt de product- en dienstenketen op zo’n manier dat onze relevantie en daarmee het ledenbestand en de loyaliteit worden vergroot;

‐ Je verzorgt rapportages en informatie aan interne stakeholders.

Wie ben jij?

Voor deze functie heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding, ervaring als propositiemanager en met het geven van strategisch advies. Je hebt visie, bent een conceptuele denker en voert de regie op het ontwikkelen, maken en de marketing van producten en diensten op het gebied van werk en inkomen. Vanuit jouw kennis en ervaring ben je sparringpartner en bruggenbouwer voor jouw collega’s binnen de afdeling en daarbuiten. Je beschikt over een gezonde nieuwsgierigheid, je bent creatief en zoekt voortdurend naar innovatieve wegen om positief bij te dragen aan de doelstellingen en juiste positionering. Je bent flexibel en werkt gestructureerd en planmatig, bent proactief, resultaatgericht en besluitvaardig. Je werkt graag in teamverband waarbij verschillende perspectieven en ideeën worden meegenomen in het werk. Je kunt je goed inleven in je stakeholders en collega’s en hebt daarbij oog voor ieders toegevoegde waarde. Je herkent en onderschrijft de identiteit van de organisatie en de kernwaarden beschermen, ontwikkelen en verbinden.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. De baan is afwisselend met veel ruimte voor eigen initiatief, regelruimte en professionele vrijheid. Voor deze functie bieden wij een marktconform salaris van maximaal € 4.232,00 per maand op fulltime basis (36 uur per week). CNV Connectief heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 verlofdagen, gratis woon-werkverkeer via openbaar vervoer, een uitstekende pensioenregeling en een modern flexibel werkbeleid (gezonde mix van werken op kantoor en thuis).

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Rob Verleg, manager Marketing & Communicatie op telefoonnummer 06 42059977.

Sollicitatie

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet. Reacties zonder motivatie kunnen wij helaas niet meenemen in de selectie.

Je sollicitatie kun je uiterlijk 15 januari 2022 per e-mail sturen naar hrm@cnv.nl