Projectleider Jong en Arbeidsmarkt

Werkgeluk, medezeggenschap, diversiteit, pensioenen en nog veel meer. Wil jij de arbeidsmarkt voor jongeren verbeteren, wil jij impact maken en ben jij een (toekomstige) projectleider? Dan zijn wij op zoek naar jou! CNV Jongeren heeft namelijk een nieuwe projectleider Jong & Arbeidsmarkt nodig. Wil jij graag leiding geven aan projecten met thema’s zoals werkstress/burn-out, inspraak van jonge mensen binnen medezeggenschapsraden van organisaties. En wil je werken voor de enige onafhankelijke jongerenvakbond, laat dan van je horen!

Wat ga je doen?

In jouw werk signaleer je met welke uitdagingen jongeren te maken hebben en denk je mee over hoe wij de positie van jongeren kunnen versterken. Je komt met oplossingen en projectideeën, geeft leiding aan je projectteam en beschikt over een analytische blik, doortastendheid, assertiviteit en creativiteit.

Bij lopende projecten bespreek je samen met jouw team het projectplan, de verschillende projectfases en coördineer je wie waarvoor verantwoordelijk is. Het is jouw verantwoordelijkheid om planning, budget en kwaliteitsnormen te vormgeven, bewaken en evalueren. Hiervoor ben jij het eerste aanspreekpunt voor samenwerkingspartijen. Je hebt goede communicatievaardigheden en oog voor het speelveld waarin je je begeeft. Het speelveld is dynamisch en erg leuk. Je komt (online/offline) op veel verschillende plekken in het land, bent in veel sectoren aanwezig en je hebt met veel verschillende mensen contact.

Tijdens de uitvoer van projecten zie je er op toe dat alle fases goed verlopen en dit rapporteer je aan de directeur, stuurgroepen en het team. Waar nodig coach en ondersteun je collega’s voor een goed eindresultaat. Ook zorg je ervoor dat je projecten en hun impact met de buitenwereld worden gedeeld binnen diverse netwerken. Met jouw positieve en gedreven instelling, haal je samen de doelstellingen en deel je met collega’s en externe belanghebbenden successen en resultaat.

  • Je hebt HBO-denk- en werkniveau
  • Je hebt relevante ervaring als projectleider of vergelijkbare ervaring
  • Je hebt ervaring/affiniteit met het werken voor en met jongeren
  • Je hebt affiniteit met de positie van jongeren in het algemeen en de uitgangspunten en doelstellingen van CNV Jongeren in het bijzonder
  • Ervaring met onderwerpen zoals medezeggenschap, pensioen, werkgeluk en diversiteitthema’s is een voordeel
  • Ervaring met acquisitie is een voordeel

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. CNV Jongeren is een onafhankelijke vakbond, die bestaat uit een vereniging en projectenorganisatie, voor en door jonge werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiairs, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden, starters en youngprofessionals. Samen komen we op voor jouw belangen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, in het onderwijs en voor je pensioen. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor jonge mensen met een kwetsbare positie.

In deze video vertellen wij ons verhaal en in deze video zie je een project waaraan jij gaat werken. En omdat je zo nieuwsgierig bent naar andere projecten van ons, wil je deze video van het Jong & Onderwijs-project ‘TechActivators’ ook nog zien.

CNV Jongeren (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor mede-jongeren.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie bij een organisatie die zich inzet voor een betere samenleving voor bepaalde tijd in een jonge en informele organisatie (16 medewerkers) met een stimulerende werkomgeving. Salaris in schaal 9 van CAO Sociaal Werk en we bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze match? Zo solliciteer je

Stuur je motivatie en cv voor 10 september 2021 naar Heleen de Haan via h.dehaan@cnvjongeren.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 17 september 2021. Voor vragen kun je contact opnemen met CNV Jongeren via 030-7511850.