Technisch projectleider ICT

Breng jij met enthousiasme en volharding ICT-projecten tot een goed einde? En wil jij ons helpen onze ambitieuze roadmap waar te maken? Dan is deze baan als technisch projectleider ICT bij het CNV iets voor jou.

Wie zijn wij

Wij zijn verschilmakers. Een échte beweging. We zetten ons in voor sterke werknemersrechten. Zeker werk en eerlijk loon. Voor iedereen. En dat doen we niet alleen aan de cao-tafel, ook in politiek Den Haag. Ons werk is nog steeds hard nodig anno nu.

Het CNV wil een herkenbare beweging zijn en blijven. Voor iedereen die zich inzet voor het CNV willen wij een inspirerende en uitdagende omgeving vormen waarin ieder zijn talenten kan ontwikkelen. Dit geldt uiteraard ook voor onze medewerkers.

Je komt te werken bij SSC ICT. Onze afdeling verleent ICT-dienstverlening en advies aan heel het CNV om de ICT-middelen en systemen zo efficiënt en kosteneffectief mogelijke manier in te zetten. Een van de projecten voor 2022 is Werkplek 2.0. Hiermee kun jij met een nieuwe digitale werkomgeving het verschil maken in hybride werken voor alle medewerkers van het CNV.

Wat ga je doen

Je bent werkzaam binnen projecten waarbij je een team van specialisten aanstuurt. Jij motiveert en enthousiasmeert je teamleden en zorgt daarbij dat projecten binnen tijd, scope en budget opgeleverd worden met een juiste focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Jij weet binnen projecten hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en kunt de juiste prioriteiten stellen. Je bent niet bang om je mening te geven en kan deze inhoudelijk beargumenteren. Binnen de veranderende omgeving van diverse projecten, weet jij goed te handelen en de juiste personen bij de projecten te betrekken en hen betrokken te houden door hen te informeren. Natuurlijk weet jij dat het documenteren van het project en de rapportage over voortgang en kosten van belang is. Door middel van jouw hoge mate van overtuigingskracht ben je in staat je team en onze klanten in de juiste richting te sturen. De vakbonden opereren in een dynamische omgeving, terwijl de mogelijkheden van ICT zich razendsnel ontwikkelen.

Wie ben jij

Als projectleider ben jij een echte regelaar. Je weet op ieder niveau de juiste benadering te kiezen en mensen te motiveren en te inspireren. Daarnaast is het belangrijk dat je

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau hebt;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als (technisch) Projectleider (senior) hebt;
 • Ervaring hebt met verschillende projectmanagement methodieken;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Dienstverlening in het bloed zit, je bent klantgericht, een teamspeler, stressbestendig, flexibel en kunt proces- en projectmatig werken;
 • Je sterk bent in stakeholder management en het verbinden van doelgroepen;
 • Beschikt over conceptueel vermogen. Resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit en leiderschap zijn ook onmisbare competenties voor deze functie. Ook het ontwikkelen van anderen maakt een belangrijk deel van je taken uit.

Wat bieden wij

Werken bij het CNV is maatschappelijk impact maken op dagelijkse basis. Het is uitdagend en daar zetten we graag iets tegenover. Je krijgt van ons:

 • Een baan voor 36 uur per week;
 • Een mooi salaris van maximaal € 5.275,64 bruto per maand bij 36 uur;
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een individueel budget en pensioenregeling van PFZW;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Scholingskansen, met een persoonlijke leerrekening en individueel budget;
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren, wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Alle vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om het beste uit jezelf en collega’s te halen;
 • Een prettige, open bedrijfscultuur waar we van elkaar leren en waarin groei voorop staat;

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? En sluit je profiel aan bij dat wat we zoeken? Wacht dan niet langer en mail je sollicitatie met motivatie en cv naar Armand Jansen, manager SSC ICT via a.jansen@cnv.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan via de mail contact op Armand Jansen. De vacature staat open tot dé kandidaat gevonden is.

Voor deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.