projectmanager arbeidsmarkt & innovatie

Sector: Onderwijs Regio: Noordwest Nederland/ Middenoost Nederland. Voor 28 - 36 uur

Ben jij een ondernemende en energieke netwerker en projectleider? En weet jij op natuurlijke wijze relaties met medewerkers, medezeggenschapsorganen, het bestuur of hr-managers in organisaties aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent een vernieuwer die kansen ziet in het starten of leiden van (subsidie)projecten, gericht op het uitbreiden en verbeteren van onze dienstverlening voor werkenden.

Wie zijn wij?

CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor alle werkenden in de publieke sector. Samen met onze ruim 105.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en een stevige positie van werkenden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van hulp op allerlei thema’s die nauw verband houden met werk en inkomen.

We zijn bezig met een transitie van vakbond naar vakbeweging. Een beweging die steeds dichter bij werkenden staat. Relevant wil zijn voor alle werkenden en wil aansluiten op wat werkenden op de werkvloer nodig hebben. Wij willen hen aan ons verbinden om vanuit een collegiale en constructieve wijze inhoud te geven aan de vernieuwing en om vanuit die context met nieuwe vormen van dienstverlening en productaanbod te komen. We geven hiermee een stem aan de grote groep publieke professionals en hebben de ambitie om hét platform voor werkend Nederland te zijn. CNV Naast je!

Wat ga je doen?

‐ Als projectmanager arbeidsmarkt & innovatie help je de arbeidsmarktpositie en (mede)zeggenschap van werkenden in de sector onderwijs te verstevigen.

‐ Je staat dichtbij de werkvloer en weet wat medewerkers en organisaties bezighoudt op het gebied van arbeidsmarktbeleid, duurzame inzetbaarheids- en (mede)zeggenschapsvraagstukken.

‐ In je netwerk zet je CNV Connectief in de etalage, je maakt zaken bespreekbaar, geeft advies en draagt bij aan het oplossen van knelpunten met onze dienstverlening.

‐ Je ziet kansen voor het benutten van subsidies en het ontwikkelen van nieuwe producten en dienstverlening, gericht op blijvende inzetbaarheid, zeggenschap en werkplezier van werkenden.

‐ Je trekt hierbij samen op met onze actieve leden en werkt vaak en veel samen met je je collega projectmanagers en de collega’s van de CNV Academie en afdeling Marketing & Communicatie.

Wij vragen:

‐ Voor deze functie heb je een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld arbeid- en organisatiekunde, HRM, bedrijfskunde of aanverwante studie.

‐ Je hebt een aantal jaren werkervaring, waarbij ervaring met of in het onderwijs een pré is.

‐ Je hebt ervaring met projectmatig en resultaatgericht werken en bent vertrouwd met de rol van projectmanager.

‐ Je bent creatief, innovatief, kan ‘outside the box’ denken en met je empathisch vermogen ben je een plezierige gesprekspartner voor bestuur, HR-manager én de medewerker op de werkvloer.

‐ Je bent van nature een netwerker, je kan je inleven in je gesprekspartner en goed luisteren en begrijpen waar de behoeftes liggen en hierop inspelen met onze oplossingen.

‐ Je begrijpt het belang van de ‘klantreis’ en kan de vertaalslag maken naar werkende oplossingen en .

‐ Verder heb je een pragmatische hands-on mentaliteit, ben je flexibel, proactief, resultaatgericht en heb je doorzettingsvermogen.

Wat bieden we jou?

Voor deze functie bieden wij een marktconform salaris van minimaal € 4.214 en maximaal € 5.773 per maand op fulltime basis (36 uur per week). Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, een leaseregeling of een NS businesscard voor dienstreizen en woon-werkverkeer, 30 verlofdagen op fulltime basis per jaar en thuiswerk-mogelijkheden en -faciliteiten. In deze gevarieerde en dynamische functie is er volop ruimte voor eigen initiatief, professionele vrijheid, groei en ontwikkeling.

Word jij onze nieuwe collega?

CNV Connectief (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor de werkenden in Nederland. Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Céline van Elst, manager relatie, training & advies op telefoonnummer 06 – 12460898.

Sollicitatie

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer? Dan zien we graag je motivatie en CV tegemoet. Je sollicitatie kun je uiterlijk 30 november per e-mail sturen naar hrm@cnv.nl.