CNV Connectief zoekt Projectleider voor 36 uur

Wij zoeken voor 36 uur per week een enthousiaste en ondernemende collega voor de functie van Projectleider.

Als projectleider bij CNV Connectief ben je werkzaam in een dynamische, betrokken en klantgerichte organisatie. Je ontwikkelt en coördineert projecten die bijdragen aan de vernieuwing en zichtbaarheid van CNV Connectief en levert een actieve bijdrage aan beleidsontwikkeling en het ontwikkelen en onderhouden van externe relaties en partnerschappen. Je wordt onderdeel van een team van bestuurders en projectleiders waarin relevantie en vernieuwing van de vakbeweging een belangrijke rol spelen.

Wie zijn wij?

CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor alle werkenden in de publieke sector. Samen met onze ruim 100.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en een stevige positie van werkenden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van hulp op allerlei thema’s die nauw verband houden met werk en inkomen in alle levensfasen.

Wie ben je?

Je bent een projectleider met ervaring binnen de publieke sector (bij voorkeur onderwijs en/of zorg & welzijn) of bij een adviesbureau. Je hebt een passie voor ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de rol van de verschillende ‘stakeholders’ en weet de vakbeweging op een gedegen en enthousiaste manier op de kaart te zetten. Je houdt er van het netwerk dat je al hebt in te zetten en verbindt met plezier externe en interne partijen met elkaar. Je hebt een enthousiasmerende en creatieve stijl van samenwerken, waarbij je mensen wint voor jouw gedachten en ideeën, en je kunt gemakkelijk schakelen in een complexe maar boeiende context. Je weet kansen en ontwikkelingen in haalbare nieuwe projecten om te zetten en kunt anderen ’aanhaken’ en overtuigen. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van producten en je weet daarvoor passende financiering te vinden.

Het combineren van meer beleidsmatige activiteiten en projectmatig werken gaat je goed af en je hebt de projectadministratie (inclusief de verantwoording van externe fondsen) goed op orde. Je opereert gemakkelijk in het brede speelveld van de publieke sector. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met het gedachtegoed van CNV Connectief.

Wat ga je doen?

Als projectleider werk je binnen een team met als kerntaken: 1) producten en diensten ontwikkelen op basis van (arbeids)marktonwikkelingen, 2) relatie, vertegenwoordiging en partnerschap, 3) uitvoering, beheer en verbetering van projecten, producten en diensten. Je richt je daarbij op (toekomstige) leden, werkgevers en brancheorganisaties, fondsen en subsidieverstrekkers en overheden (nationaal, provinciaal en lokaal).

Als projectleider werk je nauw samen met de collegae in de afdeling. Je legt verantwoording af aan de manager van deze afdeling. Het team is momenteel vooral gericht op de sectoren Onderwijs, Zorg & Welzijn, Overheid & Publieke Diensten en in de toekomst is uitbreiding naar andere sectoren voorzien. Projectleiders hebben momenteel een focus op één van de sectoren èn werken sector-overstijgend.

Wat bieden wij?

Wij bieden een gevarieerde en boeiende baan in een actueel speelveld met een marktconform salaris van maximaal € 5.375 per maand op fulltime basis. Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, een NS businesscard met eerste klas reizen voor dienstreizen en woon-werkverkeer, 30 verlofdagen op fulltime basis per jaar en thuiswerkmogelijkheden. In deze gevarieerde en dynamische functie is er volop ruimte voor eigen initiatief, professionele vrijheid, groei en ontwikkeling. Het gaat in eerste instantie om een baan voor bepaalde tijd met de intentie om te verlengen.

Word jij onze nieuwe collega?

CNV Connectief staat voor gelijkwaardigheid en streeft er naar een inclusieve vereniging en beweging te zijn. Jouw unieke perspectief is waardevol en we moedigen iedereen die interesse heeft aan om te solliciteren. Wil je meer weten vóór je solliciteert? Je bent heel welkom om contact op te nemen met Jessie Bokhoven (j.bokhoven@cnv.nl).

Sollicitatie

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer? Dan zien we graag je motivatie en CV tegemoet. Wij willen deze vacature graag zo snel mogelijk in opvullen en gaan in gesprek zodra er passende sollicitaties binnenkomen. Je sollicitatie kun je uiterlijk 1 maart 2024 per e-mail sturen naar hrm@cnv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.