Belastinginvuller

Ben jij iemand die er lol in heeft belastingpapieren in te vullen? Die constant op zoek is naar het beste resultaat? En dat ook voor anderen wil behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk vrijwillige belastinginvullers.

Als vrijwilliger help jij tijdens de CNV Belastingzittingen, die elk voorjaar plaatsvinden, anderen met het invullen van hun aangifte. En uiteraard zorg je ervoor dat zij er zo gunstig mogelijk uitkomen. Hoe leuk is dat?
Uiteraard gooien we je niet meteen in het diepe. Tijdens je eerste zittingen ga je onder begeleiding aan de slag als beginnend invuller. Je leert de tips & tricks van een ervaren collega.

Bevalt het goed en wil je je vaker inzetten, dan zorgen wij ervoor dat je kennis up-to-date blijft. Wij scholen je dan aan het begin van ieder jaar bij*.

Uit welk hout moet je zijn gesneden?

Je bent iemand die:

  • plezier heeft in het invullen van belastingaangiftes en daar, in teamverband, graag anderen bij wil helpen.
  • lid is van het CNV, of een partner of kind heeft die lid is.
  • prima overweg kan met pc of laptop.
  • gedurende vier dagdelen een basiscursus wil volgen.
  • bereid is om jaarlijks zijn fiscale kennis bij te houden en te vergroten met 3 bijschaaf-sessies*.
  • in het voorjaar minimaal vijf dagdelen beschikbaar is voor CNV-belastingzittingen binnen je provincie*.

Belangstelling?


Lijkt het je wat? Neem dan contact op met ons secretariaat via 030 - 751 1280 of ledenservice@cnv.nl en vraag of er in jouw provincie dit jaar een vacature is. Zo ja, dan sturen we je een intakeformulier toe.

*Eventuele reiskosten worden vergoed.