CNV Zelfstandigen

Hulp, advies en korting gebundeld in een aantrekkelijk CNV-lidmaatschap voor zelfstandigen

Werk jij als zelfstandig ondernemer? Dan heb je veel vrijheid en bepaal je jouw eigen koers. Dat is natuurlijk mooi, maar het zzp-schap brengt ook uitdagingen met zich mee. Situaties waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wij van CNV snappen dat! Daarom helpen we je graag met professionele advies en ondersteuning. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Want jij verstaat jouw vak, wij je problemen.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Als zelfstandig ondernemer kan het soms prettig zijn om wat ondersteuning te krijgen. Helemaal als je net start als nieuwkomer. Wij helpen je graag op weg. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het opstellen van een overeenkomst? Worstel je met je administratie of wil je gewoon verzekerd zijn van hulp als je die nodig hebt, bijvoorbeeld bij het starten van een incassoprocedure? Dan kun je bij ons tegen een voordelig tarief terecht voor juridische ondersteuning. En je kunt een beroep doen op onze helpdesk voor zelfstandigen. Bovendien zitten wij voor jou aan de juiste overlegtafels in Den Haag.

Wat we doen

Of je nu als zelfstandig bouwprofessional of zorgmedewerker werkt, bij CNV ben je altijd aan het juiste adres. Wij komen op voor jouw zelfstandigenbelang. Niet alleen bij werkgevers, ook in politiek Den Haag. We:

 • Laten je stem horen in politiek Den Haag, zodat jouw behoeftes op de politieke agenda komen. We maken ons bijvoorbeeld hard voor een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp-ers, ongeacht leeftijd of medische achtergrond;
 • Zakelijke juridische hulp tegen voordelig tarief, bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij een incassoprocedure;
 • Gratis juridische hulp bij privékwesties;
 • Korting op je boekhoudpakket, mobiele abonnement en zorgverzekering;
 • Tanken met korting.

Alles over combi-lidmaatschap

Ben je naast zzp’er ook nog (parttime) in loondienst? Dan kun je kiezen voor een gecombineerd lidmaatschap. Je bent dan verzekerd van onze diensten als zelfstandige en profiteert van alle voordelen van het reguliere CNV-lidmaatschap.

Sluit je aan

Bij CNV sta je er als zelfstandige nooit alleen voor. We lobbyen voor jouw belang in Den Haag en helpen je met alle vragen over werk en inkomen.

 • We laten je stem horen in politiek Den Haag.
 • Zakelijke juridische hulp tegen uiterst voordelig tarief.
 • Gratis gebruikmaken van juridische hulp bij privékwesties.
 • Gebruikmaken van verschillende interessante kortingen.

Zakelijke juridische hulp tegen voordelig tarief

Heb je behoefte aan juridisch advies als het gaat om je onderneming? Bij ons kun je tegen een aantrekkelijk tarief terecht met kwesties over bijvoorbeeld het opstellen en sluiten van overeenkomsten, facturering, ingebrekestelling en incasso.

Lees over onze juridische ondersteuning voor zelfstandigen

Gratis juridische hulp bij privékwesties

Jij en je gezin kunnen gratis gebruikmaken van rechtsbijstand als het gaat om privésituaties. Denk hierbij aan conflicten over consumentenaankopen (je nieuwe koelkast die al na 2 maanden stuk is), burenconflicten, huurverhoging en conflicten over dienstverlening en letselschade.

Korting op je boekhoudpakket

Voor een vast bedrag per maand kun je jouw boekhouding uit handen geven. Easyzzp.nl is een online administratiekantoor. Als lid van CNV Zelfstandigen krijg je vanaf het basispakket een korting van 10 procent en een scanner als welkomstcadeau.

Bekijk de korting op EasyZZP

Tanken met korting

Met de UnitedConsumers tankkaart tank je met korting bij ruim 600 tankstations in heel Nederland. Als lid krijg je nu € 4,50 extra korting op je eerste tankbeurt.

Bekijk de aanbieding van UnitedConsumers

Korting op je mobiele abonnement

Via UnitedConsumers ontvang je iedere maand korting op mobiele abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben en Tele2. Of je nu verlengt of overstapt, via UnitedConsumers ontvang je iedere maand korting op de abonnementsprijs. Nu exclusief voor leden van CNV Zelfstandigen: € 25 extra korting.

Bekijk deze aanbieding

Korting op je zorgverzekering

Als lid van CNV Zelfstandigen krijg je korting op je zorgverzekering bij CZ:

 • 4% korting op de basisverzekering
 • 10% korting op de aanvullende verzekering Top
 • 12% korting op het aanvullende CNV-Vakbondspakket
 • 5% korting op alle andere aanvullende verzekeringen

Lees hier meer

Gratis coachingstraject voor nieuwe leden

Soms kun je als zzp’er best wat extra advies gebruiken. Ondernemersklankbord biedt allerlei coachingstrajecten aan. Van een eigen onderneming opstarten tot bedrijfsopvolging en financiën. De coaches zijn allemaal oud-ondernemers. Als nieuw lid van CNV Zelfstandigen is dit voor jou gratis.

Lees meer over gratis coaching voor zzp'ers