Provinciaal Coördinator jubilarissen

Locatie: provincie Zuid Holland Zuid
Aantal uren: 30 uur op jaarbasis
Vergoeding: reis,- en onkostenvergoeding

Vrijwilligerswerk bij vakbond CNV

Wij zijn verschilmakers. Een échte beweging. We zetten ons in voor sterke werknemersrechten. Zeker werk en eerlijk loon. Voor iedereen. Dat doen we niet alleen aan de cao-tafel, ook in politiek Den Haag. Ons werk is ook nu nog steeds hard nodig. Veel van onze dienstverlening wordt verzorgd door vrijwilligers. Die staan dicht bij de mensen en zijn het verbindend element tussen onze leden en organisatie.

De uitdaging

De achterban van vakbond CNV bestaat uit trouwe CNV-leden. Mensen die al 10, 20, 30, 40 of zelfs 50 jaar lid zijn. De leden die 40, 50, 60, 70 en 75 jaar lid zijn, zetten we met een jubilarissenviering feestelijk in het zonnetje. Als dank voor alle trouwe lidmaatschapsjaren. De organisatoren zijn betrokken bij de planning en uitvoering van de jubilarissenvieringen. Zij hangen de slingers op. Als Provinciaal Coördinator Jubilarissen, zorg je ervoor dat zij hun werk goed kunnen doen. Je begeleidt, informeert, ondersteunt en coacht de vrijwilligers binnen jouw eigen jubilarissennetwerk in de regio. Daarnaast evalueer je de vieringen jaarlijks, zodat het niveau op peil blijft.

Wie jij bent

Je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving. Je bent een multi-tasker pur sang en schakelt eenvoudig tussen diverse werkzaamheden: van coaching en aansturing tot planning en budgettering. Je werkt gefocust met een oplossingsgerichte mentaliteit. Daarbij staat je altijd één doel voor ogen: een geslaagde jubilarissenviering. Je werkt met veel plezier samen met jouw team van vrijwilligers om dat te realiseren. Je stuurt eenvoudig aan en haalt het liefst altijd alles uit je team. Je werkt dan ook graag in teamverband, maar functioneert ook prima zelfstandig.

Waar je goed in bent

Jij zorgt ervoor dat vrijwilligers hun werk goed kunnen uitvoeren. Je maakt planningen, voert gesprekken met nieuwe vrijwilligers en coacht bestaande. Je onderhoudt nauwe contacten met de Landelijk Coördinator en stemt de uitvoering met haar af. Je borgt de kwaliteit van de jubilarissenvieringen met jaarlijkse evaluaties. Je schrikt niet van financiën en bewaakt eenvoudig het toegewezen budget.

Wat je doet

Als Provinciaal Coördinator Jubilarissen val je onder CNV Vakcentrale. Binnen jouw rol werk je nauw samen met de organisatoren in jouw regio. De Landelijk Coördinator stuurt je aan. Met haar stem je de uitvoering af. In een jaarlijks overleg bespreek je samen het beleid, de budgetten, de evaluaties, de materialen, vrijwilligersinzet en de medewerking van het landelijk secretariaat.

Wat je krijgt

Als Provinciaal Coördinator Jubilarissen draag je bij aan een betere samenleving. Met jouw bijdrage tover je een glimlach op het gezicht van onze trouwe leden. Verder:

  • Boost je jouw cv met je organisatietalent
  • Schuif je zelf aan bij feestelijke jubilarissenvieringen
  • Neem je deel aan netwerkbijeenkomsten
  • Ontvang je reiskostenvergoeding
  • Valt er 2x per jaar het Vrijwilligersjournaal op je mat

Hoe je reageert

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Provinciaal Coördinator Jubilarissen? En sluit de vacature perfect aan bij je interesses en talenten? Wacht dan niet langer. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Aliye Bagci via telefoonnummer 030-751 12 80 of per mail via ledenservice@cnv.nl onder vermelding van de functie Provinciaal Coördinator Jubilarissen.