Regiocoördinator Belastingservice

Locatie: regio Noord Brabant West
Periode: aantal weken per jaar
Vergoeding: reiskostenvergoeding

Vrijwilligerswerk bij vakbond CNV

Wij zijn verschilmakers. Een échte beweging. We zetten ons in voor sterke werknemersrechten. Zeker werk en eerlijk loon. Voor iedereen. Dat doen we niet alleen aan de cao-tafel, ook in politiek Den Haag. Ons werk is ook nu nog steeds hard nodig. Veel van onze dienstverlening wordt verzorgd door vrijwilligers. Die staan dicht bij de mensen en zijn het verbindend element tussen onze leden en organisatie.

De uitdaging

Het CNV helpt leden met het invullen van de belastingaangiftes, tijdens speciale belastingzittingen door het land. Als regiocoördinator plan, organiseer en evalueer jij de belastingzittingen in jouw regio. Je legt de locaties vast, plant de vrijwilligersbezetting, verdeeld het benodigde materiaal en begeleidt nieuwe invullers. Kortom: je zet je organisatietalent in, zodat alle belastingzittingen vlekkeloos verlopen.

Wie jij bent

Je bent een echt mensen mens. Je werkt graag in teamverband, maar je functioneert ook prima zelfstandig. Je communiceert makkelijk en het begeleiden van vrijwilligers zit je in het bloed. Je hebt affiniteit met en kennis van de Nederlandse inkomstenbelasting particulieren.

Waar je goed in bent

Het organiseren van een event is jou toevertrouwd. Je hebt oog voor detail, zonder het grote geheel uit oog te verliezen. De hoofd-van de bijzaken scheiden kun je als geen ander. Je coacht gemakkelijk, schakelt tussen verschillende partijen en zorgt ervoor dat iedereen weet wat hem te doen staat. Je spreekt van een geslaagde belastingzitting, als alles op zijn plek valt. De benodigde materialen zijn aanwezig, alle locaties zijn vastgelegd en op elke zitting is een vast team van belastinginvullers.

Wat je doet

Als Regiocoördinator Belastingservice val je onder CNV Belastingservice. Je hoofdtaak is het organiseren van belastingzittingen.

Wat je krijgt

Als Regiocoördinator Belastingservice draag je bij aan een betere samenleving. Je levert tijd in voor een boel genoegdoening. Je doet een hoop werkervaring op voor op je cv. Verder:

  • Neem je deel aan netwerkbijeenkomsten
  • Krijg je een kleine financiële attentie
  • Ontvang je een reiskostenvergoeding
  • Hou je je kennis up-to-date met de jaarlijkse bijschaafsessies
  • Volg je gratis allerlei trainingen bij CNV Kaderacademie

Interesse?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Regiocoördinator Belastingservice bij CNV Belastingservice? En sluit de vacature perfect aan bij je ambities en talenten? Wacht dan niet langer. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met landelijk coördinator Betty de Jong en vraag de volledige functieomschrijving op via telefoonnummer 030-751 1280 of per mail naar ledenservice@cnv.nl.