CNV Seniorenbijeenkomsten

Vanaf voorjaar 2023 organiseert het CNV opnieuw informatieve seniorenbijeenkomsten op verschillende locaties door het land.

Het programma

Het CNV organiseert regelmatig bijeenkomsten voor Senioren. In het najaar van 2022 stonden deze bijeenkomsten in het teken van de inkomenspositie van senioren en was er aandacht voor CNV Belastingservice.

In het voorjaar 2023 worden nieuwe bijeenkomsten georganiseerd. Houd de inbox van uw e-mail en deze website in de gaten voor de actuele informatie.

Afgelopen jaar stonden bin de seniorenbijeenkomsten twee interessante onderwerpen centraal:

  1. Informatie en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van inkomstenbelasting. Tevens tips voor het invullen van uw belastingaangifte;
  2. Ontwikkeling van de koopkracht van senioren. Het CNV heeft aandacht voor de koopkracht van senioren. Hoe staat het met de koopkracht en welke effecten hebben bijvoorbeeld de AOW, pensioen, woon- en zorgkosten en de inflatie op de koopkracht van senioren. De bestuurder/beleidsmedewerker informeert u over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kunt u uw mening geven en zo een bijdrage leveren aan het CNV beleid.

De onderwerpen voor de bijeenkomsten van voorjaar 2023 maken wij bekend zodra we ze vaststellen.