Themabijeenkomsten Senioren 2023

CNV Senioren organiseert in 2023 voor alle leden vanaf 65 jaar en hun partners op tientallen data en plekken in het land themabijeenkomsten. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Themadagen Najaar 2023

CNV Senioren organiseert interessante themabijeenkomsten. Dit najaar gaan we in op het onderwerp zorg en alles wat daarmee samen hangt. Centraal staat de vraag: Wonen, Zorg en Ondersteuning. Wie doet wat en hoe ziet u dat?

Welke ontwikkelingen zien we? Waar heeft of krijgt u mee te maken? Hoe gaat u hiermee om? En kunt u zich hierop voorbereiden? Medewerkers van ‘Zo zorg ik’ gaan hierover met u in gesprek.

Daarnaast geeft CNV Belastingservice informatie over de belastingaangifte. Waar kunt u op letten bij uw aangifte en wat kan het CNV voor u betekenen?

De middag wordt rond 15.30 uur afgesloten waarna er gelegenheid is om na te praten onder het genot van een drankje.

Ochtendprogramma's

Op veel plaatsen is er naast het vaste middagprogramma ook een ochtendprogramma. Het onderwerp verschilt per bijeenkomst. Kijk hieronder voor de gegevens van de bijeenkomsten en meld u aan!

Data en Locaties

U vindt hieronder een overzicht van alle data en locaties. Als u op die pagina klikt op een datum en locatie, vindt u meer informatie (met name over het ochtendprogramma) en een button om u aan te melden. Vervolgens kunt u zich via het aanmeldformulier opgeven voor de geselecteerde datum.

Het aanmeldformulier is voor één persoon. Bent u van plan met een partner te komen, meld hem of haar dan ook aan. Dit doet u door te klikken op de link “Partner aanmelden in de bevestigingsmail die u ontvangt bij uw eigen inschrijving. U kunt zich als lid (eventueel met partner) voor 1 bijeenkomst inschrijven.

Aanmelden kan deze site of telefonisch via de CNV Seniorenlijn: 030-751 1002

Hartelijke groet,

Team CNV-senioren Themabijeenkomsten