CNV Belastingzittingen 2024

Ook in 2024 helpt het CNV je, vanaf maart, met het invullen van je belastingaangifte en het aanvragen of aanpassen van (mogelijke) toeslagen. Voor jou en je fiscale partner. Voor slechts een kleine bijdrage en altijd op een locatie bij jou in de buurt. Wel zo handig!

Zelf je afspraak inplannen

CNV Belastingservice komt bij jou in de buurt. Plan hier online je belastingafspraak in voor in maart of april.

Telefonisch je afspraak inplannen

Plan je liever telefonisch een afspraak in voor een belastingzitting? Ook dat hoort tot de mogelijkheden! CNV Info zit voor je klaar, op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer 030 751 1050. Houd je gegevens zoals je e-mailadres, rekeningnummer en lidnummer bij de hand om je afspraak te maken. Je ontvangt, nadat je de afspraak hebt gemaakt, een afspraakbevestiging, net als een handige checklist met documenten die je mee moet nemen naar de belastingzitting.

Locaties

De CNV belastingzittingen worden door het hele land georganiseerd. Er is altijd dus wel een locatie bij jou in de buurt. Wil jij weten waar en wanneer de zittingen bij jou in de buurt zijn? Check de kaart hieronder.

Voorbereidingen treffen

Als je jezelf goed voorbereid op de belastingzitting, vullen we je aangifte snel en zorgvuldig in. Neem, naar de belastingzitting, alle relevante papieren mee in een map. Dat leest makkelijker, dan van een telefoon. Heb je een usb-stick van CNV Belastingservice op zak? Dan mag je jouw overzichten daarop zetten. Neem ook je telefoon mee en die van je fiscaal partner, voor het geval er ter plekke een sms-code moet worden opgevraagd. En, heel belangrijk, volg de instructies uit de checklist voor de juiste machtigingscodes.

Check het met de checklist

Wil jij je alvast goed voorbereiden voor je afspraak bij CNV Belastingservice? Goede voorbereiding, scheelt je het halve werk! Download nu de checklist belastingaangifte. En plan, vanaf 23 januari 2024, online of per telefoon alvast je afspraak in.

Download checklist

Eigen bijdrage belastingaangifte

Als CNV-lid betaal je een kleine eigen bijdrage om aan te schuiven bij de Belastingservice. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Aangifte voor 1 persoon: € 10,-. Met fiscaal partner: € 14,-
  • Voorlopige aangifte: € 3,-
  • CNV USB-stick: € 3,-
  • Gratis service voor leden op bijstandsniveau
  • Gratis bemiddeling wanneer de aangifte door CNV is ingevuld