Gratis downloads over rouw en werk

Wanneer je te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, kan dit een enorme impact hebben op het persoonlijk leven van jezelf en je naasten. Hoe ga je dan om met al het geregel, wat zijn je rechten en hoe moet dat met het werk? Als vakbond willen naast meer bewustwording binnen organisaties, ook bijdragen aan je welzijn en praktische handvatten bieden. Op deze pagina kun je daarom gratis downloads vinden die jou hopelijk een helpende hand bieden.

Praktijkgids ‘Wat te doen bij overlijden’

Voor nabestaanden is het overlijden van een geliefde vaak een emotioneel zware tijd. Vaak is het dan een zoektocht om alle gegevens bij elkaar te krijgen om de nodige zaken te regelen na iemands overlijden. Om dit te voorkomen is het fijn om alle wensen en gegevens op een plek te hebben staan. Vanuit dit perspectief biedt CNV gratis deze Praktijkgids Wat te doen bij overlijden aan. Om jou en je nabestaanden de helpende hand te bieden bij alles wat er rond overlijden besloten en geregeld moet worden. En daarbij staan we kort stil bij rouw.

Praktijkgids Wat te doen bij overlijden

Sluit je nu aan

Word vandaag nog lid van CNV. We helpen je met al je vragen over werk en inkomen. En komen op voor jouw belangen als werknemer. Samen staan we sterk.

  • Hulp bij je belastingaangiftes
  • Advies bij vragen over je werk en inkomen
  • Ondersteuning bij een arbeidsconflict