Pensioenwebinar 'Op weg naar een nieuw pensioenstelsel'

In 2019 sloot het kabinet met werknemers- en werkgeversorganisaties het pensioenakkoord met nieuwe afspraken over het pensioen, AOW en eerder stoppen met werk. Voor iedereen met vragen over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel organiseren we een webinar.

Over het Pensioenwebinar

Om je bij te praten organiseerde CNV op 28 september het algemene Pensioenwebinar ‘Op weg naar het nieuwe pensioenstelsel’. CNV-vicevoorzitter en pensioenonderhandelaar Patrick Fey vertelde je alles over de transitie naar het nieuwe stelsel, gaf antwoord op de meest gestelde pensioenvragen en ging dieper in op de volgende onderwerpen:

  • Waarom komt er een nieuw pensioenstelsel?
  • Wat verandert er in het nieuwe pensioenstelstel?
  • Welke stappen volgen er nog?
  • Wat doet het CNV voor jou op pensioengebied?

Kijk terug

Ben jij erg benieuwd naar de laatste stand van zaken op pensioengebied? Het totaaloverzicht van alle pensioenvragen en antwoorden staat op deze pagina, samen met een opname van het webinar.

Persoonlijke pensioensituatie

Iedere loopbaan is anders. Net als elk pensioen. Tijdens het Pensioenwebinar kunnen we niet ingaan op individuele pensioenvragen. Voor een compleet overzicht van je eigen pensioensituatie, verwijzen we je graag naar mijnpensioenoverzicht.nl.