Webinar: 'Maak werk van leren' met de leerambassadeur

Gratis – Online – donderdag 11 april 13:00 - 14:00 uur

Direct aanmelden

Het creëren van een sterke leercultuur staat hoog op je prio-lijstje, als HR- of P&O adviseur. Op die manier blijven medewerkers duurzaam inzetbaar. Maar hoe zet je werknemers aan tot scholing en ontwikkeling, die weinig met dit onderwerp hebben? En op welke manier helpt de leerambassadeur jou om praktisch geschoolden te activeren voor loopbaanstappen? In het gratis interactieve webinar ‘Maak werk van leren’ met de leerambassadeur op 11 april leren wij je hoe je een laagdrempelig leerklimaat stimuleert op de werkvloer.

Het programma

Gastsprekers Jos Sanders, hoogleraar ' Leren tijdens de Beroepsloopbaan' aan de HAN, en Saskia Marsman, programmamanager leerambassadeurs, vertellen je alles over hoe je praktisch geschoolde werknemers stimuleert om regie te nemen op de eigen loopbaan, wat de rol van de leerambassadeur is en hoe CNV je ondersteunt bij het succesvol uitrollen van het leerambassadeurstraject in jouw eigen organisatie. Renate Dimitra Vergnes, HRD-manager bij gemeente Leeuwarden, praat je bij over het succes van de leerambassadeur binnen de gemeente bij het neerzetten van een goede leer- en werkomgeving. En Dirk van Dam, allround medewerkers en leerambassadeur bij Sociaal Ontwikkelbedrijf Senzer, vertelt alles over het overwinnen van eigen leerangsten en het activeren van naaste collega’s om hetzelfde te doen.

Dit steek je ervan op:

  • Hoe je een laagdrempelige leercultuur realiseert met hulp van de leerambassadeur
  • Hoe het CNV de leerambassadeur traint, ondersteunt en begeleidt in de nieuwe rol
  • Wat het belang is van scholing en ontwikkeling bij duurzame inzetbaarheid

Aanmelden webinar

Wil je alles weten over het laagdrempelig stimuleren van scholing en ontwikkeling op de werkvloer? En ben je benieuwd naar het gratis CNV leerambassadeurstraject en wat dat oplevert, voor jou als bedrijf en de medewerkers? Schrijf je in voor het gratis webinar 'Maak werk van leren' met de leerambassadeurs.

Ik schrijf mij in voor het webinar!

Terugkijken webinar

Past 11 april tussen 13:00 - 14:00 uur niet in jouw agenda, maar ben je wel geïnteresseerd in het webinar? Geen punt! Het webinar wordt opgenomen en naar iedereen toegestuurd die zich van tevoren aanmeld. Registreer jezelf dus alsnog en ontvang als eerst de opnames in je e-mailbox!