NL LEERT DOOR!

05-08-2020

Word lid!

Meld je aan bij het CNV en profiteer van alle voordelen.

Aanmelden

Staat je baan onder druk, of verandert je werk door de coronacrisis? Dan kan het fijn zijn om hulp in te schakelen van een loopbaancoach die meedenkt over jouw volgende stap. Onderzoek samen wat jij wilt en kunt en wat je nog wilt leren. Dit traject voor (niet) werkenden en zelfstandigen wordt vanaf begin augustus gefinancierd vanuit het overheidsprogramma NL Leert Door en is dus gratis.

Wat kun je verwachten?

Het traject bestaat uit circa 3 gesprekken, een arbeidsmarktscan en advies over kosteloze online scholing vanuit NL Leert Door. Samen met een coach ga je praktisch aan de slag met je loopbaan, waarbij je leert wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt groeien. Je krijgt een op maat gemaakt advies met een bruikbaar actieplan, waarmee je sterker in je schoenen zult staan in je loopbaan. Voor actueel nieuws van de Rijksoverheid over NL Leert Door kan je terecht op www.hoewerktnederland.nl. 

Stap 1  > meld je aan voor deelname of meer informatie op www.jamesloopbaan.nl/nl-leert-door of bel 030 - 751 19 00

Stap 2  > we houden je op de hoogte over wanneer we jouw traject kunnen opstarten

Stap 3  > in het traject krijg je gratis advies over jouw arbeidsmarktkansen en mogelijke volgende stappen

Wil je in aanmerking komen voor gratis loopbaan- en ontwikkeladvies, meld je dan aan op www.jamesloopbaan.nl/NL-leert-door

Geef een reactie

Column

CNV pleit voor 30-urige werkweek

Een verkorte werkweek met behoud van het huidige salaris zorgt voor meer balans in werk-privé situatie.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×