CNV-verkiezingsdebat op 6 november 2023

Op 6 november organiseert het CNV van 19:30 tot 21:00 een verkiezingsdebat. Het debat biedt een unieke kans om van verschillende politieke partijen te horen hoe zij kijken naar de toekomst van werkend Nederland. Ook is er gelegenheid om de aanwezige politici vragen te stellen over werk en inkomen.

Bij het debat zijn kandidaat-Kamerleden van kleine en grote politieke partijen aanwezig met kennis van zaken over de arbeidsmarkt. Ze gaan, aan de hand van CNV-stellingen, met elkaar in debat. De thema's zijn vast/flexwerk, schijnzelfstandigheid, arbeidsmarktkrapte en de combinatie zorg en werk.

Dat doen ze onder de bezielende leiding van CNV-voorzitter Piet Fortuin. De stellingen worden ingeleid door CNV-leden, met praktische voorbeelden van de werkvloer en gepresenteerd door Daniëlle Woestenberg, Onderwijs en Zorg & Welzijn-voorzitter.

Na het debat is er alle ruimte om tijdens een borrel met elkaar en met de kandidaat-Kamerleden na te praten. 

Het evenement is gratis toegankelijk. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Er is een beperkt aantal plekken, dus schrijf je zo snel mogelijk in. De uiterste inschrijfdatum is 6 november.

Ben jij erbij op 6 november? Schrijf je hier in

Het CNV Verkiezingsdebat is gratis toegankelijk op maandag 6 november van 19:30 tot 21:00.