Inloggen

Waar kan ik inloggen?

Word nu lid!

Meld je aan bij CNV en profiteer van alle voordelen.

Word lid

Op deze website kan je niet inloggen. Leden kunnen in sommige gevallen wel bij hun eigen bond inloggen, om gegevens te wijzigen of toegang te krijgen tot speciale ledenvoordelen.

Waar kan ik inloggen op een CNV website?

Hieronder vind je een overzicht van de inlogpagina's van de verschillende CNV-bonden. 

 • CNV Dienstenbond
  Via de site van CNV Dienstenbond houd je contact met je bestuurder, kun je jouw gegevens aanpassen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw branche.

 • CNV Onderwijs
  Op het onderwijsplein stel je op basis van jouw profiel en interesses je eigen persoonlijke pagina samen, met nieuws en tips die voor jou relevant zijn. Ook vind je er antwoorden op veelgestelde juridische vragen en kun je in gesprek gaan met collega's uit het onderwijs.

 • CNV Publieke Zaak
  Je kunt als lid van CNV Publieke Zaak een persoonlijke pagina inrichten op mijnvakbond.nl. Zo krijg je het voor jou relevante nieuws op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Ook kan je wijzigingen doorgeven wanneer dat het beste uitkomt. Bijvoorbeeld buiten onze kantoortijden.

  Als u (nog) geen lid bent, dan kunt u deelnemen aan het forum. Hiervoor is het noodzakelijk dat u zich (eenmalig) registreert. Klik hier om naar het forum te gaan (hier kunt u zich ook registreren)

 • CNV Vakmensen
  MijnCNV van CNV Vakmensen is een persoonlijke website waar je belangrijke informatie over je lidmaatschap, je werk en voor jou interessante informatie en voordelen kunt vinden. In MijnCNV kun je ook eenvoudig je eigen (adres)gegevens aanpassen.

Meer vragen?
Voor vragen aan de bond, kan je ook direct contact opnemen met het CNV.

Column voorzitter

Laat werkend Nederland profiteren van de groeiende economie

Vandaag maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) bekend dat het aandeel van arbeid in de economie voor het derde...

Contact met het CNV

 

De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 751 1001 en van 8.00 tot 22.00 uur via de chat.

Chat offline

De chat is momenteel offline

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×