WERK-portal vanaf nu gratis toegankelijk

04-02-2019

Word lid!

Meld je aan bij het CNV en profiteer van alle voordelen.

Aanmelden

Goed nieuws voor werkzoekenden en werkenden: sinds kort kunnen zij gratis gebruik maken van de WERK-portal. Op deze portal staan programma’s over werk zoeken en solliciteren, veilig en prettig werken, taal en werk, omgaan met de computer en social media. De programma’s op de WERK-portal.nl zijn bedoeld voor mensen zonder startkwalificatie. Ook zijn er (versies van) programma’s voor mensen die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen, omdat ze niet in Nederland geboren zijn.

De afgelopen jaren moesten organisaties een betaalde licentie nemen op de WERK-portal.nl om werknemers of cliënten gebruik te laten maken van de programma’s. Vanaf nu zijn alle e-learnings voor iedereen gratis te volgen op een nieuwe website: www.WERK-portal.nl. Hiermee willen SBCM en Cedris nog meer werknemers en werkgevers helpen om betaald en duurzaam werk tot een succes te maken.

De e-learningsprogramma’s hebben ook meerwaarde voor werkgevers en organisaties die mensen begeleiden naar of op het werk. Werkgevers kunnen de WERK-portal.nl inzetten om hun medewerkers te helpen ontwikkelen, zodat zij succesvol aan het werk blijven. Denk daarbij aan het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden, het naleven van veiligheidsregels, of het aanleren van de Nederlandse taal (voor bijvoorbeeld statushouders). Dat kan onder andere resulteren in een lager ziekteverzuim en minder ongevallen op de werkvloer. Door werknemers te helpen bij hun ontwikkeling, verkleinen werkgevers de kans op uitval. Met name werkgevers in sectoren die kampen met grote personeelstekorten, hebben hier veel baat bij.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Column

CNV pleit voor 30-urige werkweek

Een verkorte werkweek met behoud van het huidige salaris zorgt voor meer balans in werk-privé situatie.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×